Om os

Bag Om SerumNordic

“Jeg ønskede at skabe et billigere  og mere naturligt alternativ, men mindst lige så effektivt”

SerumNordic Består i dag af mor og søn, der ønsker at give vores store succes videre til andre, så du har et mere skånsomt og naturligt alternativ på vejen til dine smukke fyldige vipper.

Serum Nordic er baseret på drømmen om lange smukke vipper, fyldige bryn og et selvtillidsboost der for alvor kan mærkes – for der findes intet mere forførende. Desværre er det de færreste, der fra naturens side af, er udstyret med de lange voluminøse vipper. Derfor er vippeserum så fantastisk en opfindelse, der på trods af en del skepsis for alvor har bekræftet sig selv.

Jeg stod i samme situation; små skrøbelige vipper, der efter flere års brug af mascara og vippebukker kun var blevet mere skrøbelige og slidte, så da vippe serummet dukkede op på markedet måtte jeg simpelthen prøve det, for tænk nu hvis! Desværre er jeg, som så mange andre, født med meget sarte og følsomme øjenområder og da jeg begyndte at anvende mit første serum oplevede jeg, som frygtet, irritation - hvilket gjorde det mindre sjovt at anvende på et dagligt plan. Jeg prøvede videre, men blev mødt af samme problem, og de tårnhøje priser på produkterne gjorde det ikke sjovere og jeg blev kun mere frustreret.

Derfor satte jeg mig for at skabe mit eget. Et serum der tog udgangspunkt i naturlige ingredienser og mineraler, der kunne anvendes af enhver, sarte øjne eller ej, så jeg også havde muligheden for at få de smukke lange øjenvipper jeg altid har drømt om – og det lykkedes. SerumNordic blev til og jeg fik mine smukke vipper, som jeg nyder hver dag. Vi  har sidenhen givet flere tusinde kvinder et fantastisk alternativ og et boost til selvtilliden med deres smukke forførende vipper, og hjulpet dem såvel som mig selv.