Ønsker du lange og volumiøse øjenvipper?

De sidste 4 år er trenden med vippe serum vokset og vokset, og man kan vist roligt sige, at det er kommet for at blive. 


Men hvad er det, der gør vippe serummet så interessant og anderledes?

Der findes intet smukkere og mere forførende end lange fyldige øjenvipper, hvilket er grunden til at du hver dag udfører en beauty-rutine for dine vipper, hvor du; bukker dem med en vippebukker, børster dem for at separere hårene og selvfølgelig anvender den totalt nødvendige mascara. Alt Sammen for at gøre dem så flotte som muligt, og fordi du ikke ønsker at ligne en der lige er stået ud af sengen, eller blive mødt af de klassiske kommentarer “er du syg?”. Det man oftest glemmer er, at vipperne består af utroligt fine delikate hår, der let bliver skrøbelige, knækker og falder af. Det sker blandt andet ved brugen af mascara, der indeholder kontroversielle ingredienser, samt sollys, ublid fjernelse af makeup, stress og brug af øjenvippebukker. Dine vipper mister simpelthen deres sundhed, bliver skrøbelige, knækker og falder af. Derfor er det utroligt vigtigt at du husker at pleje dem!

Men er et øjenvippe serum nok?
Svaret er ja.
Ved at bruge øjenvippeserum vil dine øjenvipper få masser af essentielle ingredienser, vitaminer og mineraler, der nærer og beskytter dine hår, og sikrer dem i mod at blive skrøbelige og glansløse.


Udover pleje, stimuleres væksten - I den grad


Hvis du nu fra naturens side ikke er blevet udstyret med naturligt lange vipper, der simpelthen gør brugen af mascara, bukker og pincet nødvendig, så er der ingen grund til frustration og panik - for der er hjælp at hente.
Moderne vippeserum, heriblandt SerumNordic, indeholder aktive ingredienser, der ikke bare forbedrer vippernes tilstand og holdbarhed, men stimulerer den naturlige vækst, så du har muligheden for at booste dine vippers naturlige look uden brug af mascara eller falske øjenvipper. Det er et vidundermiddel, der lyder for godt til at være sandt, men oplevelsen er ikke til at tage fejl af; det virker.

Hvad indeholder vippe serummet så?


SerumNordic har valgt at tage udgangspunkt i naturlige ingredienser, og består derfor af ekstrakter fra blandt andet frugter, aloe vera og panax ginseng, samt en masse sunde mineraler og E-vitaminer, der hjælper til både at pleje og beskytte dine vipper, men også stimulerer væksten og cellefornyelsen. Undersøgelser har vist at blandt andet panax ginseng har en direkte indvirkning på stimuleringen af hårvækst, der kombineret med pleje og de rette næringsstoffer skaber de bedste omstændigheder for dine vipper, så du kan få det boost du altid har ønsket dig, for hvem vil ikke have sine egne flotte vipper?


Ulempen ved produktet er dog at det er utroligt afhængighedsdannende, for når først du har vænnet dig til at have dine egne lange voluminøse øjenvipper, så skal du have stillet din daglige dosis - og her er afhængighed faktisk okay.