Har du overvejet at bruge Øjenvippeserum?

Hvad er øjenvippe serum?

Øjenvippeserum som Serumnordic er en klar og lugtfri vækse, som du skal påføre på dine vipper. Serumnordic skal du påføre 2x dagligt. Vi anbefaler man gør det om morgen og om aftenen. 
Serummet indeholder ingredienser som stimulerer ens øjenvipper så de opnår længere og fyldigere vipper. Vores serum indenholder også mineraler som går ind og forlænger øjenvippernes levetid. Det vil resultere i at vipperne ikke falder hurtigt af. 

Det er meget forskellige hvilken slags former for ingredienser der er i de forskellige serummer på markedet. Derfor har vi valgt kun at fokusere på ingredienser som man kender og ikke har vidst nogen form for sundhedsskadelige effekter. 

Det er nemt for dig at påføre serummet på øjenvipperne, da der medfølger en meget fin applikator, som du kan pensle det på med. Du påfører det på samme måde som med en flydende eyeliner, langs vippekanten på den øverste øjenlåg. Vær dog påpasselig når du påfører serummet, da det kan skabe lettere irritation, hvis du putter det direkte i øjnene.

Under forløbet hander det om at være tålmodig, der kan gå op til 12 uger for at nå det færdige resultat. Dog har vi skabt en formel der allerede viser synlige resultater på kun 21 dage. w

Hvis du har meget små og tynde øjenvipper, kan du ikke forvente, at du pludselig får nogle på størrelse med et dådyr. Men at du vil kunne se en ændring, ikke mindst hvis du husker at tage før og efter billeder, er helt sikkert.

 

Hvem kan bruge Serumnordic?

Som udgangspunkt kan alle bruge serummet. Den er meget nem at påføre, og du skal bare gøre det en eller to gange om dagen. Når det er sagt, bør du dog være forsigtig med at bruge det, hvis du har meget sarte øjenomgivelser. I det tilfælde kan det være en god ide, at du går efter serum uden parabener og parfume.

De stoffer, der er i serummen, kan irritere dine øjne, så de løber i vand, eller omgivelserne bliver røde. Det er derfor vigtigt, at du passer på med, at du ikke får det i øjnene. Gør du det, skal du skylle øjnene grundigt med vand, så du får vasket det hele ud.

 

Hvorfor bruge øjenvippeserum?

Hvis din øjenvipper ikke er så lange og fyldige, som du gerne ville have, er det oplagt, at du bruger øjenvippeserum til at forlænge dem. Det giver dig nogle flotte og naturlige vipper, som du kan male op med mascara for en endnu mere dramatisk effekt.

Alt det kan du selvfølgelig også opnå med falske øjenvipper. Fordelen ved serummen er dog, at den er langt nemmere og hurtigere at påføre end at sætte falske øjenvipper på. Dermed sparer du både tid og besvær.

Derudover er det muligt for de fleste at se forskel på falske og ægte øjenvipper. Andre vil derfor helt sikkert synes, at dine øjenvipper er langt mere imponerende, når de er lange og ægte – frem for lange og falske.

 

Sådan påfører du øjenvippe serummet

Nogle serummer skal du anvende både morgen og aften, andre skal du kun lægge på om aftenen før sengetid. Når du har brugt serummet i flere måneder, vil du typisk kunne gå ned til at bruge det hver tredje eller fjerde dag og stadig få den samme effekt af det.

Når du lægger serummen på, er det vigtigt, at øjenområdet er helt rent. Du må ikke have creme eller make-up på. Cremen kan forhindre serummen i at trænge ned i huden. Dermed får du ingen effekt af den.

Skal du lægge serummen på om aftenen, efter du har renset din make-up af, skal du sørge for ikke at bruge en make-up fjerner med olie. Olien trænger nemlig ned i huden og gør det umuligt for serummen at trænge ned, når den bliver påført efterfølgende.

Du kan sagtens lægge make-up, efter du har taget serum til øjenvipperne på. Det tager typisk 5 minutter for serummen at tørre, og det er vigtigt, at du lader den tørre helt ind. Gør du ikke det, kan du komme til at komme den i øjet på dig selv, når du lægger din make-up, og det svier som nævnt meget.