Få længere vipper og fyldigere bryn med Serumnordic

07. May 2020

Hos Serumnordic har vi skabt et vippeserum til dig, der ønsker længere, fyldigere og ikke mindst stærkere vipper og bryn. Vipper og bryn gør utroligt meget for et ansigt. Det indkredser øjnene på fineste vis og giver karakter til ansigtet, og derfor vælger flere og flere kvinder også at prioritere pleje at både bryn og vipper. Samtidigt slipper du også for at bruge tid på at lægge mascara hver morgen og tegne dine bryn op, hvilket i høj grad er noget, mange kvinder sætter pris på.

Så vil du gerne gøre det let som en leg at have smukke og velplejede vipper og bryn? Så bør du i den grad kigge nærmere på vores vippeserum.


Vores vippeserum leverer resultater i løbet af 3-5 uger, og du er altså garanteret et effektivt produkt, som hurtigt bliver en darling i din kosmetikpung og en fast del af din plejerutine. Men det stopper ikke her! Serumnordic består nemlig kun af naturlige ingredienser og er uden hormonforstyrrende elementer, hvilket sikrer et produkt, som både er godt for dig og miljøet. Skulle du ovenikøbet kæmpe med følsom og sart hud omkring øjnene, kan du trygt sætte din lid til Serumnordic, eftersom vores vippeserum også egner sig til kvinder med følsom og sart hud. Ønsket om at skabe et skønhedsprodukt, der kan forskønne kvinders udseende på naturligste vis og samtidigt skåne miljøet og huden, har været vores fokus fra allerførste dag - og det bliver det i den grad ved med at være.Naturlige ingredienser er alfa og omega hos Serumnordic

Vi er vilde med naturlige ingredienser! Mere enkelt kan det faktisk ikke siges. Hos Serumnordic er vi enormt stolte af vores produkt, som tager udgangspunkt i brugen af naturlige ingredienser. Det betyder, at vores vippeserum uden problemer også kan bruges af gravide. Ved at benytte naturlige ingredienser skaber vi nemlig de bedst mulige omstændigheder for væksten af sunde og stærke vipper og bryn. Det skal være slut med plejeprodukter fyldt med kemikalier, som måske giver hurtige resultater, men som desværre kan ende med at give hormonforstyrrelser, skade huden eller selve hårene på længere sigt.


Vores Serumnordic vippeserum er skabt på naturlige mineraler, E-vitaminer og ekstrakter fra blandt andet frugter, aloe vera og den fantastiske rod Panax Ginseng, som er en supereffektiv energibooster til dine vipper og bryn. Frugter og E-vitaminer bidrager derimod hver især med fedtsyrer og vitaminer, som både opfrisker vipperne og brynenes vækst, holder dem dehydreret og forebygger tab af hår. Du er altså garanteret de rette ingredienser, som stimulerer, plejer og beskytter hårvæksten uden brug af irritationsfremkaldende stoffer.


Smart 2-i-1 vippeserum
Det unikke vippeserum fra Serumnordic er nemt at påføre, uanset om du ønsker at benytte det på bryn, vipper eller begge dele. Beholderen er opdelt i to, hvor du i den ene ende finder en børste egnet til bryn, og hvor du i den anden ende finder en pensel egnet til vippekanten. Du får altså en smart 2-i-1 løsning, der gør det nemt for dig at få smukke og stærke bryn og vipper. Det er ikke bare en smartere løsning, men derimod også en løsning, som kan mærkes rent økonomisk. Du slipper nemlig for at investere i to separate serum til henholdsvis bryn og vipper.