Gode råd til at anvende vippeserum fra Serumnordic

07. May 2020

Er du i tvivl om, hvordan du skal anvende Serumnordic vippeserum på bryn og vipper? Så er du endt det helt rigtige sted. Hos Serumnordic sætter vi en dyd i at levere en god oplevelse og service for dig, og derfor har vi naturligvis også udarbejdet en lille guide til, hvordan du skal anvende vores vippeserum på både bryn og vipper. I guiden kommer vi blandt andet rundt om, hvordan du helt præcist skal påføre det, hvornår det er smartest at anvende det, hvor længe det i gennemsnit holder, og hvad der sker, når du holder op med at bruge produktet samt meget mere. Vi ønsker at klæde dig bedst muligt på, så du trygt og roligt kan give dig i kast med at pleje dine bryn og vipper.


Sådan skal du påføre vippeserum på vipper og bryn

Før du påfører dit vippeserum på bryn og vipper, skal du sørge for at fjerne eventuel makeup. For at få det absolut bedste resultat anbefaler vi altid, at vippeserum påføres på ren og makeupfri hud. Du kan faktisk sammenligne det med at anvende en rigtig god øjencreme. Den vil du også altid først påføre, når din hud er renset og frisk.


Få tættere og fyldigere bryn på 21 dage

Lad os begynde med, hvordan du skal anvende vippeserum på dine bryn. Det er klart nemmere for de fleste at påføre vippeserum på bryn, og derfor er det dén, vi lægger ud med at gennemgå. For at påføre vippeserum på bryn anbefaler vi, du benytter applikatoren med børste. Du kan sagtens bruge penslen, men børsten er klart at foretrække, da den på fineste vis fordeler serummet i brynene jævnt og præcist. Du skal endelig ikke være bekymret for, om du tager for meget på; hellere lægge et fint, jævnt lag. Når det så er sagt, skal du selvfølgelig ikke påføre lag på lag, da det er unødvendigt brug af serum, fordi de ekstra lag ikke bliver absorberet ordentligt. Så langt så godt.


Forførende øjenvipper der vækker opsigt

At påføre vippeserum på vipperne kræver derimod lidt mere snilde i begyndelsen, men lige så snart du har fanget teknikken, bliver det meget nemmere. Det svarer faktisk lidt til at lægge en flydende eyeliner langs vippekanten, så for dem, der er vant til dette, bliver det let som en leg at anvende vippeserum. Hvis du synes, det er en svær opgave at lægge eyeliner, må du ikke tabe modet! Selvom teknikken minder om hinanden, kan du berolige dig selv med, at vores vippeserum er gennemsigtig. Det betyder altså, at hvis du rammer lidt ved siden af, er det ikke noget, man lægger mærke til.


Til at påføre vippeserum på vipperne, anbefaler vi, du bruger penslen, da den er bedst egnet til at påføre serummet langs hårene ved vippekanten. Når vi sammenligner det med at lægge eyeliner, skyldes det naturligvis, at vores vippeserum skal påføres samme sted på øjenlåget som en flydende eyeliner. Ligesom med anvendelsen af vippeserum på brynene må du ikke være bange for at bruge for meget. Det gør ikke noget, at det ser en smule ”vådt” ud langs hårrødderne ved vippekanten.


OBS! Selvom vores vippeserum er skabt ud fra naturlige ingredienser, kan det stadig godt svie hos nogen, hvis de får det i øjnene. Derfor skal du være forsigtig, når du påfører det, da du ellers risikerer at skulle vaske øjnene, fordi det svier, og derefter begynde forfra igen. Oplever du på samme måde, at det svier en smule på øjenlåget eller giver en prikkende fornemmelse, kan vi berolige dig med, at det er meget almindeligt i begyndelsen. Sker det dog gentagne gange, og begynder øjenlåget også at blive rødt og kløende, skal du holde op med at bruge serummet med det samme. Det kunne nemlig være en indikation på, at du desværre ikke kan tåle produktet.


Hvornår er det smartest at benytte vippeserum?

Hos Serum Nordic anbefaler vi, at du anvender vores vippeserum to gange dagligt – morgen og aften. Både om morgenen og aftenen kan du påføre serummet, når du har renset og plejet ansigtet samt fjernet eventuel makeup. I forlængelse heraf er det vigtigt at pointere, at du skal sørge for at påføre vippeserummet, inden du lægger makeup. Hvis du påfører det efter, risikerer du, at produktet ikke får den ønskede effekt, eller at serummet får din mascara til at løbe.


Du skal også være opmærksom på, at du ikke skal bruge plejeprodukter med olier i omkring øjne og bryn. Olien i plejeprodukter kan nemlig danne en tynd hinde, som forhindrer vores serum i at virke, eftersom hårrødderne ikke kan absorbere det ordentligt. Både ansigtscremer, serum, øjencreme, makeuprens og -fjerner kan alle indeholde olier, så sørg for at tjekke dine egne plejeprodukter, før du går i gang. Det er vigtigt for os at pointere, at det ikke er farligt at kombinere olieholdige plejeprodukter med vores serum. Du risikerer blot, at produktet ikke får den ønskede effekt.


Hvor længe holder effekten af vores vippeserum?

Hvis du følger vores guide til, hvordan det skal påføres, og hvor hyppigt det skal påføres, vil resultatet holde omkring 4-5 måneder. Det varierer naturligvis fra person til person, og derfor kan nogle også opleve, at de holder i længere eller kortere tid. Når du har opnået målet om lange, fyldige og stærke vipper og bryn, så varer effekten faktisk, indtil dine vipper og bryn ”skiftes ud”. Ligesom anden hårvækst har både vipper og bryn en begrænset levetid, hvilket betyder, at din ”almindelige” bryn- og vippelængde med tiden vokser ud igen. Når dette begynder at ske, kan du blot påbegynde at bruge vippeserum igen eller vælge at beholde din almindelige længde.


Er der konsekvenser ved at stoppe med brugen af vippeserum?

Til det er vores korte svar: Nej. Der er ingen alvorlige konsekvenser ved at stoppe brugen af vores vippeserum. Det eneste, der sker, er, at du får din almindelige længde vipper og bryn tilbage. Det er ganske almindeligt og ikke mindst ufarligt at tabe sine øjenvipper eller miste brynhår, da alt hår har en begrænset levetid. Med tiden falder både øjenvipper og brynhår af, men de bliver naturligvis erstattet af nye hår, som vokser ud. Når du stopper brugen af vores vippeserum, vil de nye hår, som vokser ud, altså blot være din almindelige længde.