Om Serumnordic

I februar 2020 købte jeg brandet og alle tilhørende rettigheder til Serumnordic og stiftede dermed det nye selskab Serumnordic ApS.

De tidligere ejere ønskede en ejer som i højere grad ville give brandet opmærksomhed og udvikle det. Pt. tilbyder vi en unik 2-i-én øjenvippe/bryn serum samt mascara. Serumnordic’s DNA bygger på rene, naturlige produkter af høj kvalitet.

Vort fokus er primært på direkte online handel til vores forbrugere . Dette giver os en fantastisk mulighed for at komme tættere på vores egentlige kunder og i meget bedre dialog om synspunkter, forbedringer og gode forslag. Samtidig giver vores direkte handel en stor besparelse i marginer og distribution til fysiske forhandlere, en besparelse som vi videregiver til vores forbrugere.

Et tiltag vi netop starter her med relanceringen af serumnordic.dk er abonnementsløsning på vores Serum. Ved at blive medlem og købe serum på abonnement opnår du som forbruger markedets bedste pris. Medlemsskabet er naturligvis helt uden binding og fleksibelt hvor ofte du vil modtage en ny serum.

Fremtiden bliver spændende. I planerne ligger flere nye kvalitets produkter. Vi har teamet op med rigtig erfarne folk indenfor produktudvikling, laboratorium og produktion – både i ind-og udland.

Alt dette vil blive bakket op af høj fokus på en brugervenlig webshop og ikke mindst kundeservice der står til rådighed for jer for alle typer henvendelser.


Serumnordic, februar 2020
Henrik (Ejer)